Werkwijze

Manie Belastingadvies & Administratie VOF richt zich voornamelijk op ZZP'ers, eenmanszaken en niet te vergeten, het MKB.
De kracht van het kantoor zit vooral in de sterke betrokkenheid bij de individuele relatie in combinatie met de unieke all-in formule die een prettige benadering biedt door met name zijn sterke opties en transparantie.
 
Een ander belangrijk kenmerk binnen de succesformule van het kantoor is de snelheid waarmee zaken worden aangepakt, behandeld, beoordeeld en afgerond.
Zo heeft de relatie b.v. uiterlijk 1 april van ieder boekjaar de jaarstukken en de aangifte inkomstenbelasting in zijn bezit en biedt deze optie tevens de gelegenheid om tijdig bij te sturen waar nodig is en mogelijke problemen binnen de onderneming tijdig te herkennen, signaleren of op te sporen.

Manie Belastingadvies & Administratie VOF beschikt over een dermate uitgebreid netwerk, dat het mogelijk is om in veel gevallen passende antwoorden en/of adviezen te geven en indien de relatie het wenst, totaaloplossingen voor te bereiden en aan te bieden.