Wie zijn wij?

Manie Belastingadvies & Administratie VOF is sinds 2015 gevestigd aan de Parkweg 24, 5282 SM Boxtel. Tot die tijd was het kantoor gevestigd in Liempde.
Het kantoor bestaat in april 2019, 25 jaar en werd opgericht door Louis Manie die zich nog steeds met groot enthousiasme inzet voor de onderneming. Vanaf maart 2018 is er een waardig opvolger gevonden in Linda Manie.

Manie Belastingadvies & Administratie VOF is misschien een klein kantoor maar heeft door de jarenlange ervaring een groot netwerk gecreëerd en biedt zijn relaties grote betrokkenheid op no-nonsense basis, waarin ze u graag met raad en daad bijstaan op het gebied van administratieve, fiscale en juridische vraagstukken en zodoende in staat zijn om concrete adviezen te geven en waar nodig efficiënte totaal oplossingen aan te kunnen bieden.
 
Louis Manie
 
Louis Manie is de eigenaar van Manie Belastingadvies & Administratie dat in 1994 werd opgericht.
Met zijn ruim 45 jarige ervaring in de financiële wereld, heeft hij een goede basis weten te leggen voor zijn succesvolle kantoor en mag hij inmiddels bogen op een tevreden relatiekring die zich nog steeds verder uitbreidt, niet in de laatste plaats door het verder uit ontwikkelen van de unieke all-in formule.
 
Linda Manie
 
Linda Manie heeft de opleiding assistent accountant met goed gevolg doorlopen en heeft daarna enkele jaren ervaring opgedaan bij andere bedrijven. In maart 2018 is zij toegetreden als vennoot bij Manie Belastingadvies & Administratie VOF.