Wie zijn wij?

Manie administraties is sinds 2015 gevestigd aan de Parkweg 24, 5282 SM Boxtel. Tot die tijd was het kantoor gevestigd in Liempde.
Het kantoor bestaat inmiddels 23 jaar en werd opgericht door Louis Manie die zich nog steeds met groot enthousiasme inzet voor de onderneming.

Manie administraties is misschien een klein kantoor maar heeft door de jarenlange ervaring een groot netwerk gecreŽerd en biedt zijn relaties grote betrokkenheid op no-nonsense basis, waarin ze u graag met raad en daad bijstaan op het gebied van administratieve, fiscale en juridische vraagstukken en zodoende in staat zijn om concrete adviezen te geven en waar nodig efficiŽnte totaal oplossingen aan te kunnen bieden.
 
Louis Manie
 
Louis Manie is de eigenaar van Manie administraties dat in 1994 werd opgericht.
Met zijn ruim 40 jarige ervaring in de financiŽle wereld, heeft hij een goede basis weten te leggen voor zijn succesvolle kantoor en mag hij inmiddels bogen op een tevreden relatiekring die zich nog steeds verder uitbreidt, niet in de laatste plaats door het verder uit ontwikkelen van de unieke all-in formule.